İspanya'dan Siirt'te Seçim Gözlemi Yapmaya Gelen 10 Kişi Sınır Dışı Edildi!

Seçimleri gözlemlemek için İspanya'dan Siirt'e gelen 10 kişi Siirt İl emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanarak sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerini gözlemlemek için gelen V.B.S. isimli yabancı uyruklu şahıs, sosyal medya hesabı üzerinden halkı ayrıştırıcı, tahrik edici ve bölücü paylaşım yaptığı gerekçesiyle yanında bulunan 9 kişi ile birlikte Siirt İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Siirt’te YSK (Yüksek Seçim Kurulu) ve resmi kurumlardan akreditasyonları olmadan seçim bölgelerinde, inceleme yaptıkları belirtilen V.B.S. , J.I.G, I.C.C., L.C.R.G., P.E.M.M., I.E.G., J.M.D., I.C.G., M.N.I.C. ve M.O.O. isimli toplam 10 yabancı uyruklu şahıs yakalanarak Siirt İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Burada yapılan incelemelerin ardından sınırdışı işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. Uçakla İstanbul gönderilen 10 yabancı uyruklu vatandaş, İspanya’ya uçakla gönderilecek.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • M.Ş.A | 17 Mayıs 2023 09:11

    devletimizin polisimizin ellerine sağlık defolun gitsınler ne işleri var bizim ülkemizde ilimizde amaçları bölgemizi karıştırmaktır ama amaçlarına ulaşamacaklar ölümüne T.C Devleti ölümüne R.T Erdoğan

BUNLARA DA BAKIN