İş Dünyasının Önemli İsimleri Siirt'te!

Türkiye'nin önemli iş insanları TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin katkılarıyla yapılan Siirt Atatürk Anadolu Lisesi'nin açılış töreninin yanı sıra bazı temaslarda bulunmak için Siirt'te.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin katkılarıyla yapılan Siirt Atatürk Anadolu Lisesi’nin açılış töreninin yanı sıra bazı temaslarda bulunmak üzere Siirt’te gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 60 sene önce yarım kalan bir rüyamız gerçekleştirmeye az bir süre kaldığını açıkladı. 

Siirt Ticaret ve Sanayi Odasında açılamada bulunan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Türk insanın 120 yıllım hayli 60 sene önce yarım kalan bir rüyamız vardı. Türkiye’nin otomobili biz görevi üstlendikten sonra değerli kardeşlerim sizlere müjdeyi vereyim Allah nasip verirse 29 Ekimde tüm hakları bizim olan otomobil fabrikasının açılışını yapacağız” dedi. 

Siirt’te yapılan ziyarette TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na 25. TBMM Başkanı ve TOBB Uyum Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Çiçek, 22. ve 25. Dönem Niğde Milletvekili ve TOBB Kredi Garanti Fonu başkanı Erdoğan Özegen,  23. Dönem Diyarbakır Milletvekili Kutbettin Arzu, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Siirt Ticaret Odası Başkanı Güven Kuzu ve Sabah gazetesi Yazarı Yavuz Donat eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Yetkin gözcü | 25 Eylül 2022 18:34

    Bosuna geliyorlar nasilsa bir halt olmaz siirtten lineer de kapandi milyon dolar yatirimda bosa gitti hayirsiz bir memleket

BUNLARA DA BAKIN