İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, İlçe Millî Eğitim Müdürleri İle Şirvan'da Bir Araya Geldi

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, İlçe Millî Eğitim Müdürlerimiz ile Şirvan İlçesinde bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, İlçe Millî Eğitim Müdürlerimiz ile Şirvan İlçemizde bir araya geldi.

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, Siirt ili ve İlçelerinde eğitim kalitesinin arttırılması hedefi doğrultusunda İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile İlçe buluşmalarına devam ediyor. Şirvan İlçesinde İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile bir araya gelen İl Müdürü Edip, Şirvan İlçesi programına ilk olarak tüm İlçe Müdürleri ile toplantı yaparak başladı.

Şehit Uzman Jandarma Hakan Aktürk kütüphanesinde yapılan toplantıda ilçedeki eğitim çalışmaları hakkında bilgi alışverişi yapılarak kentteki eğitim kalitesinin daha da geliştirilmesi için atılacak adımlar masaya yatırıldı.

Toplantının ardından ücretsiz yemek hizmetinden yararlanan taşıma kapsamında olan öğrenciler ile bir araya gelen Edip, öğrenciler ile bir müddet sohbet ederek onlara afiyet olsun dileklerini iletti.

İl Müdürü Edip, İlçe Müdürleri ile beraner buradaki ziyaretinin ardından Şirvan Kaymakamı Emrah Bütün'ü ziyaret etti. Kaymakam  Bütün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken İl Müdürü Edip ise misafirperverliği için teşekkürlerini Kaymakam Bütün'e iletti. İl Müdürü Edip'in Şirvan ziyaretinin son durağı ise Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek oldu. Başkan Cellek, İlçede eğitim alanında yapılan çalışmalar ve işbirliği konularının görüşüldüğü ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirirken, İl Müdürü Edip ise eğitime destekleri için Başkan Cellek'e teşekkür etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, İlçe Millî Eğitim Müdürleri İle Şirvan'da Bir Araya Geldiİl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, İlçe Millî Eğitim Müdürleri İle Şirvan'da Bir Araya Geldi

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN