İl Hayvan Koruma Kurulu, Vali Dr. Kemal Kızılkaya Başkanlığında Toplandı

Siirt İl Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı, Vali ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Toplantıda; sokak hayvanlarının rehabilitasyonu, sahipsiz hayvanların bakım ve tedavileri ile ilçelerimizde de hayvan bakımevlerinin oluşturulması konuları ele alındı. Ayrıca ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören öğrencilerimizin sahip olduğu hayvan sevgisini geliştirebilmeleri için çeşitli etkinlikler yapılması bununla birlikte guruplar halinde ilimiz merkezindeki Sokak Hayvanları ve Bakım Merkezi’ ni ziyaret etmelerinin sağlanması konuları değerlendirildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 14. Bölge Müdürlüğü’nün sunum yaptığı toplantı, kurul üyelerinin görüş ve önerileri ile sona erdi.

Siirt Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Yardımcısı Abdülhamit Mutlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Doğa Koruma Milli Parklar 14. Bölge Müdürü Melikunnas Özkaya, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, kurul üyeleri ile Hayvan Hakları Dernek temsilcileri katıldı.
İl Hayvan Koruma Kurulu, Vali Dr. Kemal Kızılkaya Başkanlığında Toplandıİl Hayvan Koruma Kurulu, Vali Dr. Kemal Kızılkaya Başkanlığında Toplandı

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN