İki belediye daha personelin maaş kartını TROY'a taşıma kararı aldı! Siirt'teki Belediyeler de aynı uygulamaya geçer mi?

Sakarya ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyeleri, personelinin maaş kartlarını Bankalararası Kart Merkezi tarafından geliştirilen yerli kart TROY'a taşıma kararı aldı. Siirt'te de belediyelerin aldığı boykot kararlarının ardından aynı uygulamanın hayata geçmesi bekleniyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Sakarya ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyeleri, personelinin maaş kartlarını Bankalararası Kart Merkezi tarafından geliştirilen yerli kart TROY'a taşıma kararı aldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yaptığı yazılı açıklamada, belediye personelinin maaşları ve tüm ödeme sistemlerinde yerli ve milli ödeme sistemi olan TROY Kart'ı kullanacaklarını belirtti. Bu kararla, Visa ve Mastercard özellikli kredi ve banka kartlarının yerine TROY Kart'ın kullanılacağını vurguladı.

Güngör ayrıca, Filistin'de yaşanan zulme dikkat çekerek, İsrail zulmüne karşı tüm belediye personelinin ve belediyeye ait tesislerin İsrail'e ait markaların ürünlerini boykot ettiğini ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi de personelinin maaş kartlarını TROY'a taşıma kararı aldı. Belediye Başkanı Ekrem Yüce, bu kararı Gazze'deki zulme dikkat çekmek ve İsrail'e karşı bir tepki olarak açıkladı. Yüce, ayrıca korucuk Mahallesi'nde konut projesi için sunulan ödeme kolaylıklarını da paylaştı.

Siirt Belediyesi başta olmak üzere ilçe ve belde belediyeleri de İsrail ürünlerine yönelik boykot kararı aldı. Maaş kartlarının da TROY'a taşıma kararı söz konusu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN