HÜDAPAR Siirt İl Başkanı ve Siirt Üniversitesi Akademisyeninden Artı Siirt Haber Ajansına Hayırlı Olsun ziyareti!

HÜDAPAR Siirt İl Başkanı Abdulhakim Tekin ve Siirt Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Mehmet Şah Gültekin, Artı Siirt Haber Ajansının yeni ofisini ziyaret etti. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Ziyaret sırasında, İl Başkanı Tekin ve Öğr. Gör. Gültekin, ajansın çalışanlarına başarılar dileyerek yeni ofisin hayırlı olmasını temenni ettiler.

Tekin, ziyarette yaptığı konuşmada, Artı Siirt Haber Ajansının Siirt'e ve bölgeye katkı sağlayacağına inandıklarını belirterek, medya kuruluşlarının toplumun doğru bilgilendirilmesindeki önemine vurgu yaptı. 

Gültekin ise, üniversite ile yerel medya arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekerek, yeni ofisin başarılı çalışmalara ev sahipliği yapmasını diledi.
Artı Siirt Haber Ajansı Genel Yayın yönetmeni Akif Özalp, ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Tekin ve Öğr. Gör. Gültekin'e teşekkür ederek, ajans olarak tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla çalışmalarına devam edeceklerini ifade ettiler. 
Yeni ofislerinde, bölge halkına en iyi şekilde hizmet vermeyi hedeflediklerini belirttiler.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Ali | 02 Haziran 2024 03:58

    Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bize emanet bıraktığı TÜRKİYE CUMHURİYETİ' ne, DEVLETİNE ve BAĞIMSIZLIĞINA her zaman ve her şartlarda sahip çıkacağız...

BUNLARA DA BAKIN