HÜDA PAR Tillo Belediye Başkan Adayı Orhan: Biz Kendi Cebimizi Değil Vatandaşın Cebini Dolduracağız

HÜDA PAR Tillo Belediye Başkan adayı Murat Orhan, ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Belediye başkan adayı Orhan’ın esnaf ziyaretine, HÜDA PAR Siirt Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Özcan’da katıldı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

İlçede esnaflarla bir araya gelen Orhan, ilçede işsizlik sorununun en önemli sorun olduğunu ve bu soruna yönelik projelerinin olduğunu belirtti.

Orhan, “Biz kendi cebimizi doldurmanın değil, halkımızın cebini doldurmanın derdinde olacağız.” Diyerek şu şekilde konuştu:

“Tillo’nun sorunlarını az çok biliyorum. Uzun bir süredir gazetecilik yapıyorum. Buranın birçok sorununa da gazeteci olarak değindim. Yerel halkın çektiği sıkıntıları yakından biliyorum. Birçok genç işsizlikten dolayı göç ediyor. 2023 yılından beri nüfus artışı yok tam aksine eksilme var. Gençler buradan gitmek zorunda kalıyor çünkü işsizlik var. Yani ailesini, eşini ve çocuklarını burada bırakıyor, batı illerine gidip çalışmak zorunda kalıyor.

Halbuki bugün artık vatandaşların, belediyeden farklı beklentileri var. Sadece çöp toplama ve temizlik yapma gibi bir beklentileri değil, istihdam beklentisinde var. 

Arkamızda büyük bir baraj var,  ama maalesef halkın istifadesine sunulmamış. Orada çok büyük alabalık tesisleri kurulabilir. Ama maalesef bakıyoruz ki, herhangi bir girişim yok. İnşallah bizler siyasete farklı bir soluk getireceğiz. Biz kendi cebimizi doldurmanın değil, halkımızın cebini doldurmanın derdinde olacağız.”

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN