Hüda-Par Siirt İl Başkanı Abdülhakim Tekin'den Adana'da Parti İl Başkanlığı'na Yapılan Saldırıya İlişkin Açıklama

HÜDA-PAR Siirt İl Başkanı Abdülhakim Tekin, Adana'da partilerinin il başkanlığına yapılan saldırıya ilişkin bir açıklama yaptı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Saldırıda il sekreteri Sacid Pişgi’nin vefat ettiğini, İl Başkanı Salih Demir’in ise yaralandığını hatırlatan Tekin, "Acımız büyük. Namaza durmuşken hem de secdede iken bu saldırı gerçekleşiyor ve bu saldırı münferit bir olay değildir. Saldırganlar iki kişidir. Ancak bu işi azmettirenler olduğunu düşünüyoruz. Bu işi azmettirenlerin mutlaka ortaya çıkarılması gerekir ve bunu bekliyoruz" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Faik | 26 Temmuz 2023 01:05

    Olay tam anlaşılmadan, Devlet yetkilileri açıklama yapmadan, hemen mağduriyet açıklamaları yapıp halkı yanlış bilgilendirmek ve kışkırtmak, hiç iyi niyetli bir yaklaşım değildir..! Biraz sağduyu, nereden iki kişi olduklarını biliyorsunuz, arkasında başkaları olduğu var sayımınız hangi delillere dayanıyor ? Özel bir bildiğiniz var ise buyurun güvenlik güçleri ile paylaşın, yok eğer sırf insanları yanıltıp kışkırtmak ise niyetiniz onu da bilelim.

  • Yusuf | 24 Temmuz 2023 15:05

    Saldırgan bir kişi imiş, saldırgan 71 yaşında, saldırgan ilk ifadesinde "bana vahiy geldi, bıçakladım" diyor. Olayın siyasi bir yönü yokmuş.

BUNLARA DA BAKIN