HÜDA-PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Mehmetçik Gazze'ye gitmeli

Büyük Filistin Mitingi'nde toplanan kalabalık grup, 'Mehmetçik Gazze'ye' şeklinde slogan attı. Bu çağrıyı değerlendiren Yapıcıoğlu, Mehmetçik'in Gazze'ye gitmesi gerektiğini ifade etti. Bu durum, Filistin ve Türkiye arasındaki ilişkilerin daha da güçlenmesine işaret ediyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Haberler.com YouTube kanalında Haber Müdürü Olgun Kızıltepe'nin sorularını yanıtladı. İsrail- Filistin savaşına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yapıcıoğlu, "Bu mazlumları korumak için ordular harekete geçmeyecekse o zaman bu ordular ne işe yarar?" diyerek Mehmetçik'in Gazze'ye gitmesi gerektiğini belirtti.

"GİDİN VURUN YUMRUĞUNUZU MASAYA"

İstanbul'da gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde atılan "Mehmetçik Gazze'ye" sloganlarının sorulduğu Yapıcıoğlu, "Mehmetçik Gazze'ye sloganının bir tek anlamı vardır. Bu mazlumları korumak için ordular harekete geçmeyecekse o zaman bu ordularne işe yarar? Gidin vurun yumruğunuzu masaya. 'Siz kendiniz durmuyorsanız biz sizi durdurmaya geliyoruz' deyin. Bu anlamda 'Mehmetçik Gazze'ye' sloganlarını atılmıştır" şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN