HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Siirtli Gençlerle Buluştu

HÜDA PAR adayı Abdurrahman Özcan HÜDA PAR il binasında Siirtli gençlerle bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Özcan, gençlere, “tüm davaların, medeniyetlerin aslında güçlü yapıların ancak gençliğin enerjisi ile ayakta kalabildiğini, toplumların ve devletlerin gençleri ıskalama gibi bir hatası olamaz bu yüzden HÜDA PAR yapı olarak elhamdülillah gençlerden teşkil olmuş ve buna gereken önemi veren bir siyasi partidir.” Dedi.

Özcan konuşmasında gençlere büyük iş düştüğünü belirterek, ilkin kendimizdeki enerjinin farkında olacağız ve namaza durduruğumuz  gibi kıyama kalkmamız gerekiyor.” Diye konuştu.

HÜDA PAR'ın Siirt için çok büyük bir şans olduğunu dile getiren Özcan,“Biz sadece mevki makam için değil dava bilinci ile hizmet etme anlayışı ile ev ev dolaşıp gençleri, arkadaşlarımızı ikna etmemiz gerektiğini HÜDA PAR'ın Siirt için çok büyük bir şans olduğunu üç dilli medeniyete ev sahipliği yapan bu memleketin ancak HÜDA PAR gibi köklerini medeniyet üzerinde inşa eden parti ile olacak.” Açıklamasında bulundu.

Özcan, 53 günlük seçim sürecinde Siirt halkı için çalışmalar yapacağını belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“53 günlük süreçte elimizden gelen herşeyi yapmamız gerekiyor diğer partilerin 40 yıldır, 20 yıldır aynı masaları okuması artık halkın çokta itibar etmediği bir kapıdır evet bundan sonra Siirt'te halkımızın  üçüncü kapısı HÜDA PAR'dır. Evet Siirt işsizlikte ilk sıralarda, niye, gençlerimiz bunu hak edecek ne yaptı biz belediye başkanlığımız da gençleri istihdam edecek projelerle geliyoruz ama bu  ancak siz gençlerin HÜDA PAR'ın stratejisini iyice  anlayıp; sokak sokak, ev ev dolaşıp anlatmakla olacak iştir... Hedef belirleyip bu sürecde öyle çalışacak enerjimizi sizden alıp sizle yol almaya devam edeceğiz.” 

Daha sonra soru cevap faslına geçildi ve devamında Özcan, katılım gösteren gençlerin sorularını cevaplayıp katılımlarından dolayı teşekkür etti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN