HÜDA PAR adayları Baykan ve Veyselkarani esnafını ziyaret etti

HÜDA PAR Siirt Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Özcan, ilçe ve belde belediye başkan adaylarıyla birlikte ziyaret ettiği Baykan ve Veyselkarani esnafından yoğun ilgi gördü.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

HÜDA PAR'ın yerel seçim çalışmaları kapsamında, adayları titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Siirt halkına ulaşmak için çabalayan adaylar, sabahın erken saatlerinden akşam geç saatlerine kadar sahada aktif bir şekilde yer alıyorlar.

HÜDA PAR Siirt Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Özcan ve Siirt İl Başkanı Abdulhakim Tekin, partisinin ilçe ve belde belediye başkan adaylarıyla birlikte Baykan ilçesi ve Veyselkarani beldesi esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Heyete, partililer ve halktan oluşan kalabalık bir kitle eşlik etti.

Adaylar, esnafları tek tek ziyaret ederek kendilerini tanıttı ve 31 Mart'ta yapılacak belediye başkanlık seçimleri için destek istedi. Esnaf, HÜDA PAR'ın seçimler döneminde değil, sürekli olarak kendileriyle iç içe olduğunu ve dertlerini paylaştıklarını vurguladı.

HÜDA PAR'ın seçimden seçime değil, sürekli kendileriyle iç içe olduklarına şahit olduklarını dile getiren esnaf, başarı temennisinde bulundular.

Esnaf ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Siirt İl Başkanı Abdulhakim Tekin, sadece seçimlerde dolaşan bir parti olmadıklarını, esnafın dertlerini ve sorunlarını yakından takip eden bir parti olduklarını belirtti.

HÜDA PAR'ın siyaset anlayışı ve vizyonu, halk nezdinde büyük bir ilgiyle karşılanıyor
Tekin, "Bugün Siirt Belediye Başkan adayımız Abdurrahman Özcan, Baykan Belediye Başkan Adayımız Hüsamettin Çiçek ve Veyselkarani Belde Belediye Başkan adayımız Salih Kongül ile birlikte Baykan ve Veyselkarani esnafını ziyaret ettik. Esnaflarımızın birçok sorunu ve şikayeti bulunmakta. Özellikle mevcut siyasi anlayıştan oldukça memnuniyetsizlik belirtiyorlar. Bu siyasi anlayış ve belediyecilik uzun süredir şehrimize, ilçe ve beldelerimize çözüm getiremediği için hayal kırıklığı içindeler. HÜDA PAR'ın siyaset anlayışı ve vizyonu, halk nezdinde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. İnşallah bu seçimlerde ciddi bir başarı elde ederiz." ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN