Hisarcıklıoğlu: Siirt TSO, Paris,Berlin, Londra'daki Ticaret Odaları İle Aynı Hizmeti Veriyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası 5 yıldızlı hizmet verdiğini, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası'nın Paris,Berlin, Londra'daki Ticaret Odaları ile aynı hizmeti verdiğini söyleyerek, Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'yu kutladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu meclis üyeleri ile düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada; "Siirt Ticaret ve Sanayi Odası akredite, yani 5 yıldızlı bir oda. Paris,Berlin, Londra’daki Ticaret Odaları ile aynı hizmeti verdiğini Siirt Ticaret ve Sanayi Odasıda aynı kalitede hizmet verdiğini ve Bu vizyonundan dolayı, Oda çalışanlarını ve Güven Kuzu'yu kutladı.

Hisarcıklıoğlu konuşmasının devamında, Güven kardeşimle Ankara'da da birlikte çalışıyoruz. Kendisi, Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi'nin yönetiminde olduğunu, Siirt’i ve Siirt TSO'yu, Ankara'da en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi.Siirt'in bir şansı da, ülkemizin önde gelen iş adamı, Sayın Nihat Özdemir'in, Siirt TSO Meclis Başkanı olmasıdır. Nihat Başkanımızla da, TOBB Genel İdare Kurulunda bir aradayız. Ben, her 2 Başkanımızla birlikte çalışmaktan ve yol arkadaşım olmalarından dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Hisarcıklıoğlu: Siirt TSO, Paris,Berlin, Londra'daki Ticaret Odaları İle Aynı Hizmeti Veriyor

 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN