Hatem Hastanesi'nden yeni yıl mesajı

Gaziantep Özel Hatem Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Okan Aytaç, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı. Aytaç, 2024 yılının barış, huzur ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olan sağlıklı bir yıl olmasını temenni ediyorum' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Gaziantep Özel Hatem Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Okan Aytaç, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı. Aytaç, "2024 yılının barış, huzur ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olan sağlıklı bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

Zor bir senenin ardından yeni bir yılı daha karşılamanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Aytaç, "2023, asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli deprem, şehit olan askerlerimiz, Gazze’de yaşanan insanlık dramı gibi olaylar bizleri derinden üzen bir yıl geçirmemize neden oldu. Öte yandan cumhuriyetimizin de 100’üncü yılını bu sene coşku ve gurur ile kutladık" ifadelerini kullandı.

Son yıllarda dünyada ve Türkiye’de çok zor ve acı günler yaşandığının altını çizen Okan Aytaç, "Yeni yılın tüm dünyaya barış, sağlık, mutluluk, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Yeni yıla hastanede girecek olan hastaların kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını diliyorum’’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN