Hatay'daki Depremde Hayatını Kaybeden 13 Kişilik Çiçek Ailesi Siirt'te Toprağa Verildi

Depremde hayatını kaybeden 13 kişilik çiçek ailesi Siirt'e bağlı Gökçebağ beldesinde dualarla toprağa verildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Hatay’da 15 kişilik çiçek ailesinden 13’ü enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan depreme,  Hatay’da yakalanan Aynur, Şirin, Emin,  Enver, İsmail, Aynur (bebek), Betül, Şirin, Yıldız, Metin, Mehmet Emin, Elif ve Yadigar Çiçek, hayatını kaybederken Lokman ve Murat Çiçek ise yaşam koridorundan yaralı olarak çıkarıldı.  

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden 13 kişilik Çiçek ailesi, memleketi Siirt’te toprağa verildi.

Depremlerde yaşamını yitiren Aynur, Şirin, Emin,  Enver, İsmail, Aynur (bebek), Betül, Şirin, Yıldız, Metin, Mehmet Emin, Elif ve Yadigar Çiçek memleketleri Siirt İl Merkezine Bağlı Gökçebağ Beldesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Aile Apartmanı Çiçek Ailesine Mezar Oldu

Kahramanmaraş merkezli depremde etkilenen illerden biri olan Hatay’ın Esenlik Mahallesi Albay Kemal Bozkurt Caddesinde bulunan 2 katlı Zafer Apartmanı Çiçek ailesine mezar oldu.

Apartmanda bulunan iki farklı dairede oturan Çiçek ailesinin 13 ferdi enkazın altında kalarak hayatını kaybetti.
Enkazın birinci gününde yaralı halde kurtulan Şirin Çiçek, kaldırıldığı hastane yolunda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Enkaz çalışmalarının 6’ncı gününde ise Çiçek ailesinin 12’i ferdinden, Aynur, Emin,  Enver, İsmail, Aynur, Betül, Şirin, Yıldız, Metin, Mehmet Emin, Elif ve Yadigar Çiçek’in cansız bedenleri çıkartıldı.

Enkazdan çıkartılan Çiçek ailesi yakınları tarafından memleketi Siirt’te getirildi.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna getirilen Çiçek ailesinde 13 kişi  yapılan otopsinin ardından, Siirt’in Gökçebağ Belde Mezarlığına getirildi.

Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreninden sonra 13 kişilik Çiçek ailesi, Belde mezarlığında defin edildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN