Haluk Levent'ten Devlet Bahçeli'ye cevap

Haluk Levent, Ahbap'ı ve Babala TV'yi hedef gösteren Devlet Bahçeli'ye cevap verdi: Daha dün MHP'li vekiller çadırımızı ziyaret ediyordu...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Haluk Levent, MHP'nin grup toplantısında gündeme yönelik açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli'nin Ahbap'ı ve Babala TV'yi hedef göstermesinin ardından paylaşım yaptı. Haluk Levent, "Sayın Devlet Bahçeli'nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum" dedi.

Levent paylaşımında, "Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçeli'nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz" ifadelerini kullandı.

DEVLET BAHÇELİ NE DEDİ?

Grup toplantısında yaptığı konuşmada isim vermeden Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'u eleştiren Bahçeli, "Devletin yapamadığı ne vardır da 'ahbap'çılar, 'babala'cılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır" diye konuştu.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN