Hakan Altun: Siirtli Bir Ailenin Evladı Olarak 5 Depremzede Aileyi Siirt'te Ağırlamak İstiyorum

Siirtli anne ve babanın evladı olduğunu vurgulayan Hakan Altun, annesi ve kız kardeşiyle beraber 5 depremzede aileyi Siirt'te 5 eşyalı evde ağırlamak istediğini açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirtli anne ve babanın evladı olduğunu vurgulayan ünlü şarkıcı Hakan Altun, 5 depremzede aileyi, ailesiyle birlikte 5 eşyalı evde ağırlamak istediğini açıkladı.

Siirtli ünlü şarkıcı Hakan Altun ailesiyle birlikte depremzedelere destek oldu. Siirtli bir anne babanın evladı olduğunu vurgulayan ünlü sanatçı hemşehrimiz, tüm sevenlerini de Bir Yuva Bir Kira ve Evim Yuvan Olsun kampanyalarına destek olmaya davet etti.

Hakan Altun, sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Gerçekten çok zor bir acı bu. Siirtli bir anne babanın evladı olarak, kız kardeşim ve annemle beraber 5 aileyi 5 tane eşyalı evde 1 yıl boyunca misafir etmek istiyoruz. Dayanışmaya ve yardımlaşmaya emek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Acılar hepimizin acısı, yaralar hepimizin yarası. Ama zaman yaralarımızı sarma vakti. Siz de bir aileye destek olabilirsiniz." İfadelerini kullandı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN