• Haberler
  • Siirt Haber
  • Haberimizin Ardından Müdahale Geldi: Siirt'te Tepki Çeken Yol Çukuru Giderildi

Haberimizin Ardından Müdahale Geldi: Siirt'te Tepki Çeken Yol Çukuru Giderildi

Siirt merkezde, Turan Beyazıt Caddesi ile 1756. ve 1428. sokakların kesiştiği dört yol kavşağında asfalt yolda oluşan ve sürücülerin tepkisine neden olan çukur, yapılan haberin ardından Siirt Belediyesi ekipleri tarafından giderildi.

Her gün yüzlerce aracın kullandığı güzergahta meydana gelen bozulma, özellikle ani fren ve manevralara neden olarak sürüş güvenliğini tehdit ediyordu. Sürücüler, iki aracın aynı anda kavşaktan geçmesi halinde bir aracın çukura girmek zorunda kaldığını, bunun da lastik, jant ve alt takım hasarlarına yol açabileceğini dile getiriyordu.

Yapılan incelemelerde, söz konusu çukurun daha önce gerçekleştirilen bir altyapı çalışmasının ardından asfaltın sökülmesi ve yapılan onarımın kalıcı olmaması nedeniyle oluştuğu belirlenmişti. Bozulmanın karşıdan karşıya doğru giderek büyüdüğü gözlemlenmişti.

Haberin yayımlanmasının ardından harekete geçen Siirt Belediyesi ekipleri, yolda oluşan hasarı asfalt yama çalışmasıyla geçici de olsa giderdi. Yapılan müdahale sonrası yolun şu an için herhangi bir risk oluşturmadığı öğrenildi.

Vatandaşlar, sorunun kısa sürede giderilmesinden memnuniyet duyduklarını ifade ederken, söz konusu noktada ilerleyen süreçte kalıcı bir düzenleme yapılmasını beklediklerini dile getirdi.

Haberimizin Ardından Müdahale Geldi: Siirt'te Tepki Çeken Yol Çukuru Giderildi

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme