GÜRCİSTAN İLE TİCARET FAALİYETLERİNDE ŞAH LOJİSTİK

Türkiye ile Gürcistan arasında uzun bir geçmişe dayanan ticari ilişkiler geçen zaman dilimi içerisinde sürekli olarak büyüyüp gelişerek istikrarlı bir şekilde devam etmektedir.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

İki ülke arasında cereyan eden karşılıklı alışverişler ihracat ve ithalat şeklinde sürdürülmektedir. Bu işleyişin ana unsurlarından biri hiç şüphesiz karayolu taşımacılığıdır. Gürcistan karayolu taşımacılığı son yıllarda önemli noktalara gelmiş, bu alana yönelen nakliye firması sayısı bir hayli çoğalmıştır. Gürcistan’a ihracat ve ithalat nakliye çalışmaları yapan çok sayıda firma olmasına rağmen bunlar arasında belli başlı firmalar yapmış oldukları özel ve farklı çalışmaları ile göz önünde olup sürekli olarak ön planda yer almışlardır.

Bu firmalar arasında en dikkat çekenlerden biri de taşımacılık sektörüne uzun yıllar önce adım atmış, zaman içerisinde kapasitesini ve iş hacmini zirveye taşımış, Mersin merkezli kurulduktan sonra ülkenin bir çok bölgesinde şube ve irtibat ofisleri açarak oldukça geniş bir alana hitap etmekte olan Şah Lojistik’tir. Bu firma sahip olduğu C2 yetki belgesi, UND üyeliği geniş araç filosu deneyimli sürücü ve personelleri ile farklılık arz eden lojistik faaliyetleri ile öne çıkmış, Gürcistan nakliye firmaları arasında aranan ve tercih edilen kurumsallık yolunda emin adımlarla ilerleyen bir kuruluş haline gelmiştir.

Gürcistan karayolu tır nakliyesi çalışmalarını geniş bir alana yayarak her türlü yükün nakliyesini çeşitli tipte tırları ile sağlayan Şah Lojistik, komple tır taşımacılığının yanı sıra her hafta belirli günlerde çıkış yapmak suretiyle Gürcistan parsiyel nakliye hizmetleri de sunmaktadır. Gürcistan ağır nakliyat, konteyner taşımacılığı, frigo tır nakliyesi gibi bir çok taşımacılık alanına hitap edebilen firma, gerek özmal ve kiralık tırları, gerekse geniş tedarik zincirinde bulunan yerli ve Gürcistan plakalı tırlar ile müşteri memnuniyeti odaklı lojistik faaliyetlerini sürdürmektedir.

Türkiye ile Gürcistan arasında yapmakta olduğu nakliye çalışmalarını 7/24 çalışma esasına dayanarak devam ettirmekte olan Şah Lojistik personelleri günün her saati ulaşılabilir olmanın verdiği avantajları doğru kullanarak müşterilerine anlık bilgi paylaşımında bulunmaktadır. Firmaya gelen tüm talepleri anında değerlendirmeye alarak en kısa sürede en uygun taşıma navlun ve şartları ile dönüş yapan personeller, kariyerlerinde oldukça önemli işler barındırmaktadır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN