Gökhan Zan İYİ Parti'den aday adayı oldu! Ünal Karaman da bu sloganlarla karşılandı!

Son dakika haberi: 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere doğru geri sayım sürerken, siyaset kulislerindeki hareketlilik giderek artıyor. Partiler milletvekilliği listelerini hazırlarken, İYİ Parti cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Trabzonspor'un efsane ismi Ünal Karaman ve eski futbolcu Gökhan Zan siyasete girme kararı aldı. İki isme rozetlerini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

 14 Mayıs seçimleri için İYİ Parti'de sürpriz iki gelişme. Milletvekilliği listelerini belirlemek için çalışmalarına hız veren İYİ Parti'de spor dünyasının iki önemli ismi aday adayı oldu... Trabzonspor'un efsane ismi Ünal Karaman ve eski futbolcu Gökhan Zan İYİ Parti'ye resmen katıldı.

Rozet takma töreninde konuşan Gökhan Zan, "Ünal hocam da aramızda, kendisini saygıyla selamlıyorum. Kadim şehir Hatay'dan geliyorum. Aynı zamanda öyle bir bahtsız şehirden geliyorum. Genel başkanımıza çok güveniyorum ve bu yolda ona çok teşekkür ediyorum." dedi.

ÜNAL KARAMAN: 'İYİ'LERLE YÜRÜMEK İÇİN BURADAYIM

Ünal Karaman'ın kürsüye gelişi sırasında İYİ Partili üyeler 'Bozkurt Ünal' tezahüratı yaptı. Sözü alan Ünal Karaman, "Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere nice kahramanlara borçlu olduğumuz idrakiyle buradayım. Büyük Türk milletinin ve devletinin muzaffer geleceğinin inşasına dair heyecanım için buradayım. Büyük ümitlerle çıktığım bu yolda bir iz bırakabilmek, Türk milliyetçileriyle, yani 'iyi'lerle yürümek için buradayım." ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN