Gerçek Squid Game Başlıyor: The Challange 4.56 milyon dolarlık ödülüyle başvuru almaya başladı

Dünyanın en popüler dijital yayın platformu Netflix tarafından yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Squid Game'in 4.56 milyon dolar ödüllü resmi yarışması Squid Game: The Challange başvuru süreci başladı. 456 kişinin katılımı ile başlayacak yarışmanın fragmanı da yayınlandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

4,56 milyon dolarlık ödül verilecek Squid Game: The Challenge yarışmasındaki oyunlar, dizideki oyunlardan ilham alacak. Yarışmadaki oyunların her biri beceri, dayanıklılık, hız ve stratejiyi test etmek için tasarlandığı öğrenildi. 21 yaş ve üstü herkesin katılabildiği yarışmada İngilizce konuşabilme şartı aranıyor.

TELE1'de yer alan habere göre Netflix, “Squid Game: The Challenge” adlı yarışmasını “şimdiye kadarki en büyük yarışma” şeklinde tanımladı. 456 kişinin katılacağı ancak sadece bir kişinin 4,56 milyon dolar kazanacağı yarışmadaki bu ödül, televizyon tarihindeki en büyük nakit ödül anlamına geliyor.

SQUID GAME BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIYOR?

Yarışmaya katılmak için SquidGameCasting.com adresi üzerinden başvuru yapılabilecek. Yarışma çekimlerinin 2023’ün başlarında farklı ülkelerde yapılması ve en az bir ay sürmesi bekleniyor.

İlk defa geçen yılın eylül ayında Netflix üzerinden yayınlanan Güney Kore dizisi ‘Squid Game’, yayına girdiği ilk 28 günde 111 milyon kullanıcıya erişti. Yapım, 21 milyon dolarlık çekim maliyetine karşılık 891.1 milyon dolarlık bir kazanç elde etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN