Genel Sekreter Hıfzullah Canpolat: 'Köylerdeki Yaşam Koşullarının Şehir Merkezinden Farkı Kalmadı'

Siirt İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, İl Özel İdaresince köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, ilgililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Hizmet yapılan köylerde çalışmaları yerinde inceleyen Canpolat, köy halkıyla bir araya gelerek, sorunların çözümü için istişarede bulunuyor.

Siirt İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, Siirt il merkezi ve ilçelere bağlı köylerde yapılan çalışmalar sayesinde yaşam standartlarının il merkezinde bulunan mahallelerle aynı şartlarda olduğunu belirtti.

Artı Siirt Haber Ajansına açıklamada bulunan Genel Sekreter Canpolat, “Bu sene özellikle valimizin öncülüğünde gerek İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve KÖYDES, öncelikli yollar ve İller Bankasından yapmış olduğumuz çalışmaları yerinde görmek suretiyle varsa eksiklik aksaklık gidermeye çalışıyoruz.”

“Köy Halklarımız Çalışmalardan ve Ziyaretlerden Memnun”

Canpolat, “Ziyaretlerimiz köylerde yaşayan halkımızı ciddi anlamda memnun etmektedir. İl Özel İdaresi kurulduğundan beri yapılmayan yollar sayın valimizin öncülüğünde kırsalda ciddi anlamda güzel hizmetler yapılıyor. Köylerimizin altyapı ve üstyapısıyla ilgili güzel çalışmalarımız var. Diğer taraftan da köy halkımız yaptığımız hizmetler ve ziyaretlerden hoşnut olarak, devletimize ve milletimize dualarını esirgemiyor. Ekip olarak fiziksel anlamda yorulsak da köylerimize hizmet götürmekten dolayı mutluyuz. Şeyh Edebali’nin, “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” sözünü şiar edinip yolumuza devam ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

“Köydeki Yaşam Koşulları Şehir Merkezindeki Yaşam Koşullarına Ulaştı”

Canpolat, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Köylerdeki yaşam standardının Siirt il merkezindeki yaşam standardıyla neredeyse eş değer olduğunu belirten Canpolat, “Köylerde yaptığımız yol çalışmaları ve devletimizin teknolojik çalışmaları, okul vs. gibi çalışmalarla yaşam standardı oldukça iyi durumda. Köylülerimizin mutluluğunu ve rahat yaşamını gördükçe bizler de mutlu oluyoruz. Sonuçta milletten alınan vergiler yine milletimize hizmet olarak dönüyor. Bundan sonra da yaptığımız işleri yerinde incelemeye devam edeceğiz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN