Gazeteci ve Yazar Mehmet Akif Ersoy, Siirt 9. Kitap Fuarı'nda Okurlarıyla Buluştu

Siirt 9. Kitap Fuarına katılan gazeteci yazar televizyon programcısı Mehmet Akif Ersoy, bireylerin düzelmesi halinde toplumun karşı karşıya olduğu sorunların çözüleceğini söyledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda okurları ile buluşan Ersoy, gazetecilik yaşamına ilişkin anektodları, televizyon yayıncılığı konusunda ki görüşlerini anlattı ve toplumsal sorunlara değindi.

Toplumu oluşturan bireyleri bir puzzlele benzeten Ersoy " Hepimiz bir puzzlelenin birer parçasıyız. Bizler düzelir ve görevimizi tam olarak yerine getirirsek toplumun sorunları çözülür." Dedi.  

Ersoy, Avrupalıların basın özgürlüğü dahil bir çok alanda bize dayatma yaptıkları halde kendilerinde basın özgürlüğünden söz edilemeyeceğini sözlerine ekledi. Ağırlıklı olarak gençlerden oluşan bir topluluğa hitap eden Ersoy, söyleşinin sonunda soruları cevaplandırdı.

Vali Dr Kemal Kızılkaya, Ersoy'a plaket takdim ederek teşekkür etti. Söyleşi, Ersoy'un "Tünel Gazze'de Yaşamak" adlı kitabını imzalaması ve hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi. Söyleşiyi Vali Dr Kemal Kızılkaya, vali yardımcısı Şeyma Aktaş, bazı kurum müdürleri ve okurları katıldı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN