Galatasaray'ın yeni yıldızına Fildişi milli takım otobüsünde dayak!

Galatasaray'ın yeni transferi Serge Aurier milli takım otobüsünde şaka mı gerçek mi olduğu hala bilinmeyen bir olayın baş kahramanı olduğu ortaya çıktı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Galatasaray, Nottingham Forest forması giyen sağ bek Serge Aurier'i transfer etti... oldukça sinirli, gittiği her yerde sorun çıkaran, polis dövecek kadar ileri gidebilen bir futbolcu olduğu iddia edilen Aurier bir keresinde Fildişi Milli Takımı'nın otobüsünde takım arkadaşından 'zıngıt' yemişti.

Daha önce 2007-08 sezonunda Kayseri Erciyespor forması giyen Serge Die, milli takım otobüsünden Aurier'in boğazını sıkarak kendisini dövmüştü.

Olay 2020 yılına dayanıyor. Aurier, Hollanda'da Japonya'ya karşı oynanan ve 1-0 kaybedilen hazırlık maçında sahaya kaptan olarak çıktı. Die o dönemde milli takımdan emekli olmuştu. Ancak takıma eşlik etmesi için davet edildi.

Videoda Die'nin, Aurier'i koltuğunda otururken boğazını sıktığı görülüyor. Kısa video boyunca en az üç kez kafasına ve vücuduna  vurduğu görülüyor. Ayrıca Aurier'in burnunu da büküyor.

Erciyespor'un eski oyuncusunun Aurier'e Fransızca "pis s.rt.k" dediği de dikkat çekiyor. Fildişi Sahili ulusal kampından bir kaynak olayı önemsiz göstermeye çalıştı. Bunun şaka olduğu iddia edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN