Galatasaray – Bayern Münih maçı ücretsiz oldu! Nasıl izlenir?

Exxen, Galatasaray - Bayern Münih maçı öncesinde 14 günlük ücretsiz izle kampanyası başlattı. İşte detaylar.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Geçtiğimiz hafta Manchester United – Galatasaray maçı öncesinde çöken Exxen, futbolseverleri heyecanlandıran bir duyuruda bulundu. Buna göre Exxen üzerinden Galatasaray – Bayern Münih maçını ücretsiz izlemek mümkün olacak.

Exxenspor “14 gün bedava izle” kampanyası başlattı

Exxen, 24 Ekim’e kadar üye olan kullanıcılarına 14 gün boyunca platformu bedava kullanma imkanı sağlayacağını duyurdu. Böylece Galatasaray’ın Bayern Münih, Fenerbahçe’nin Ludogorets ve Beşiktaş’ın Bodø/Glimt ile oynayacağı karşılaşmalar ücretsiz izlenebilecek.

 

Hatırlayacağınız üzere 3 Ekim 22.00’da Manchester United-Galatasaray maçı oynanmaya başlamış, ancak maçı canlı gösterecek Exxenspor’da ciddi sorunlar yaşanmıştı. Maç öncesi uygulamalarına giriş yapan kullanıcıları “Üzgünüz! Sunucu şu anda yanıt vermiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.” içerikli bir mesaj karşılaştığı görülmüştü.

Bu hatasını telafi etmek isteyen Exxen, üç büyük takımın maçlarını yeni abonelere ücretsiz açmış oldu. Kullanıcıların bu fırsattan yararlanması için Exxenspor’a üye olması gerekiyor.

Exxenspor abonelik ücretleri ne kadar?

  • Reklamlı aylık paket – 144.90 TL
  • Reklamlı sezonluk paket – Aylık 119.90 (Toplamda 1.428 TL)
  • Reklamsız aylık paket – 169.90 TL
  • Reklamsız sezonluk paket – Aylık 139 TL (Toplamda 1.668 TL)

Exxen hesabı nasıl açılır? – Exxen’e nasıl kayıt olunur?

  • Adım 1: İlk olarak Exxen ana sayfasını buradan açın.
  • Adım 2: Ana sayfa üzerinden Ad Soyad ve E-posta alanlarını doldurduktan sonra 7 gün ücretsiz izle butonuna tıklayın.
  • Adım 3: Birinci aşamada e-posta adresiniz, şifreniz ve telefon numaranızı girmeniz gerekiyor. Bu alanları doldurduktan sonra ilgili şartları kabul edip ilerleyin.
  • Adım 4: Abonelik tipi ile ilgili adımda dört farklı üyelik tipi bizi karşılıyor. Kendinize uygun paketi seçip son adıma geçebilirsiniz.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN