Fevzi Sevgili, FETÖ'cülerin Kendisini 5 Yıl Boyunca Takip Ettiğini ve Dinlediğini Açıkladı

İçişleri Bakan Danışmanlığından istifa ederek Siirt milletvekili adayı olan Fevzi Sevgili, yaptığı açıklamada, 2010-2015 yılları arasında FETÖ'cüler tarafından dinlendiğini açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Sevgili, açıklamasında, "Kıymetli Dostlarım; 2010-2015 yılları arasında Siirt’te bulunan FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ mensupları 5 yıl boyunca kanunsuz olarak şahsımı fiziki ve telefon dinleme yolu ile takip etmişler.
Yürütülen bir soruşturma neticesinde ortaya çıkan durum ile alakalı Siirt Cumhuriyet Savcılığına başvurarak ilgili kişilerden şikayetçi oldum. FETÖ ekibinin yatacak yeri yok gerçekten. Kaç kişinin evini böyle yaktılar.
Bütün Türkiye Kamuoyu şunu bilsin ki, en güçlü oldukları zamanlar dahil olmak üzere, onlara karşı yürüttüğüm amansız ve tavizsiz mücadelem ölünceye kadar devam edecektir. Onlardan korkan, çekinen namerttir. Vatansızlara acımayacağız"  dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • mahur | 26 Mayıs 2023 00:30

    bir terör örgütü,5 yıl boyunca nasa'daki en yetkiliyi bile dinlememiştir diye düşünüyorum 5 yıl uzun bir süre, sıkılır insan ama demek ki çok önemsenmesi gereken bir şeyler varmış... Peki bu vatan haini terör örgütüne bu dinleme, fişleme, insanların günahına girme yetki ve etkisini hangi sözüm ona kandırılmış, liyakatsiz hükümet yetkilileri kapıları ardına öngörü ile açıp bu imkanı verdi.!!!! o yıllarda fetö terör örgütüdür dediğimizde, onlara toz kondurmuyor sizlerden küfür yiyiyorduk muhterem.....

BUNLARA DA BAKIN