Ezhel: Bunlar son siyasi paylaşımlarım

Rapçi Ezhel, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak 'Bunlar benim son siyasi paylaşımlarım. Bu saatten sonra ne derdinize dertlenirim ne keyfinize keyiflenirim' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Ezhel adıyla tanınan rap müzik sanatçısı Serkan İpekçioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla HÜDA PAR'ın Meclis'e girmesine tepki gösterdi.

AK Parti listelerinden Meclis'e giren HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun "Ey Kürdistan artık sahibin var. Yükselt sesini" ifadelerinin yer aldığı videoyu takipçileriyle paylaşan Ezhel şunları söyledi:

Ezhel: Bunlar son siyasi paylaşımlarım

"'Ayrı ülke istiyoruz' diyene karşı çıktığımda beni anlamalarına rağmen linçleyenler, PKK'li diyenler, terörist diyenler bu arkadaşı Meclis'e baş tacı etti. Aferin size koçlarım benim. İki yüzlülüğünüz gözlerimi yaşartıyor."

Ezhel, bir sonraki paylaşımında da HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz'ın "Gerekirse PKK ile ittifak yapabiliriz" açıklamasına yer verdi.

Ezhel: Bunlar son siyasi paylaşımlarım

Ezhel, paylaşımında "Yok ama terörist benim, hain benim, size bırakmam. Hadi bunları da linçleyin" ifadelerini kullandı.

Yaptığı son paylaşımda bir daha siyasi paylaşımlarda bulunmayacağını belirten Ezhel, sözlerini şöyle noktaladı:

Ezhel: Bunlar son siyasi paylaşımlarım

"Terörist lafını ağızlara sakız ettiler. Bugüne kadar hayatını kaybetmiş insanların anısına saygı duymadan önüne gelene terörist dediler. Bunlar benim son siyasi paylaşımlarım. İçimde inanılmaz birikmiş bir öfke var insanlara karşı ve bunu bir şekilde kusmam gerekti. Bu saatten sonra bana ne derseniz deyin ben işimdeyim gücümdeyim. Ne derdinize dertlenirim ne keyfinize keyiflenirim. Sercan düşsün de başına bir şey gelsin de sevinelim diye düşünen binlerce insana inat keyfime bakacağım. Ama nefretinizi asla
unutmayacağım, hayat boyu bir kamçı gibi beni yürütecek." 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN