Erzurum İl Müftüsü Can, Siirt İl Müftüsü Kapıcıoğlu'nu Uğurlamaya Geldi

Erzurum il Müftüsü Dr.Rüstem Can, başka bir göreve atanmak üzere yarın Siirt'ten ayrılacak olan İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu'nu uğurlamak üzere Siirt'e geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt İl Müftülüğü makamında Müftü Kapıcıoğlu’nu ziyaret ederek bir süre görüşen Müftü Can, Kapıcıoğlu’na iyi  temennilerde bulundu. Müftü Kapıcıoğlu, kendilerini uğurlamak üzere Siirt’e gelen Erzurum İl Müftüsü Dr.Rüstem Can’a teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi.

Müftü Kapıcıoğlu, Erzurum İl Müftüsü Dr.Rüstem Can’a ziyarette tablo hediye etti.

MÜFTÜ KAPICIOĞLU, SİİRT’E VEDA EDİYOR

2020 yılından bu yana Siirt İl Müftüsü olarak görev yapan Vahap Kapıcıoğlu, başka bir göreve atanması nedeniyle Siirt’ten ayrılıyor. 3 yıldan uzun süredir Siirt’e görev yapan Müftü Kapıcıoğlu, kamu kurum ve kuruluşları ve vatandaşlara yapacağı veda ziyaretinin ardından bugün din görevlileri ile yapacağı veda toplantısının ardından, yarın Siirt’ten ayrılacak.

Nilüfer ilçe Müftüsü iken, Siirt İl Müftüsü olarak atanan Müftü Şakir Pinal’ın Siirt’e gelerek görevi devralacağı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Siirtli | 28 Temmuz 2023 08:26

    Öncelikle Dr.Rüstem Can beyefendiye yeni görevinde başarılar dilerim, Kendisine Siirtli bir vatandaş olarak bir talepte bulunuyorum, Lütfen ama lütfen Siirte belli bir saat sonra kapanan camiler var , Allahın evleri her daim açık kalır, Camileri kapatıp eve kaçan imamlar var, Lütfen Siirteki imamlara bir el atın, evden camiye , camiden eve başka bildikleri bir şey yok, vatandaşla iç içe olsunlar , dinimi islamı anlatıp sevdirsinler, Bu talebime inşallah yeni müftümüz cevap verecektir. Aksi halde hiç bir şekilde camilere gitme isteği olmayacaktır. Özellikle yeni mahallede bulunan Valide camisi akşamları kapanıyor, imamları sanki cami onların malıymış gibi kullanıyor. Lütfen camilerimiz her daim açık kalsın, Allahın evine akşamları kilit vurmak yakışmaz.

BUNLARA DA BAKIN