Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi: İlçemizde 150 Kişiye İstihdam Sağlayacak Tekstil Atölyesi Kurduk, Yatırımcıları Bekliyoruz 

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, ilçede 1500 metrekarelik tekstil atölyesi binasının tamamladıklarını açıkladı. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt'e bağlı Eruh İlçe Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, ilçede istihdama yönelik tekstil atölyesinin kurulduğunu ve yatırımcıları genç nüfusun fazla olduğu Eruh'a davet ettiğini soyledi. 

5 bin kişilik ilçenin yüzde 65'inin gençlerden oluştuğu Eruh'ta, belediye tarafından tekstil atölyesi kuruldu. 

Belediye Başkanı Çiftçi, "Yatırımcıların çok rahat çalışan bulabileceği ve kazanç elde edebileceği Eruh'a tüm yatırımcılarımızı davet ediyoruz, Eruh Belediyesi olarak her türlü kolaylığı sağlamaya hazırız." dedi.

Belediye Başkanı Çiftçi, yaptığı açıklamada, "Eruh’un yüzde 65’i genç kesim ve yüzde 50’sinden fazlası iş arıyor. İş arama talepleri belediye başkanlığımıza aşırı derece geldiği için, biz de belediye başkanlığı adı altından arayışlara girdik. Nerede bir iş sahası açalım diye. Geçmiş dönem milletvekilimiz Osman Ören ve il başkanımız Ekrem Olğaç, aracılığıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımıza gittik. Sıkıntıları anlattık ve taleplerimizi ilettik. 
Mevcut gördüğünüz tekstil atölyesi 1500 metrekare 750 metre kare alt kattı 750 metre üst katı bu sene itibariyle tamamlamış oldu. 
Şu anda arayış içerisindeyiz. Bir tekstilci iş adamımıza ihtiyacımız var ve bütün iş adamlarını Eruh’a bekliyoruz. Her şey hazır sadece gelip makinelerini kuracaklar, o sebepten dolayı şuan bekliyoruz ve tüm iş adamlarını ilçemize yatırım yapmaları için davet ediyoruz" dedi.

Tekstil Atölyesi Eruh'a Çok Yakıştı 

Atölyenin tamamlandığını belirten Başkan Çiftçi, şöyle konuştu:

"Eruh ilçemize çok güzel bir yatırım oldu. En azından Eruhlu insanlarımıza, 150 kişilik istihdam sunulacak. İş insanlarının işçi bulma sıkıntısı yok, bu yüzden Artı Siirt Haber Ajansı aracılığıyla bütün iş insanlarına sesleniyorum. İş yapmak isteyen bütün yatırımcıları ilçemize bekliyoruz."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN