• Haberler
  • Siirt Haber
  • Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çiftçi mesajında, kadınların toplumun temel yapı taşlarından biri olduğunu belirterek, aileden sosyal hayata kadar her alanda büyük emek ve fedakârlık gösterdiklerini ifade etti. Kadınların eğitimden ekonomiye, kültürden yönetime kadar birçok alanda önemli başarılara imza attığını vurgulayan Çiftçi, güçlü bir toplumun kadınların güçlenmesiyle mümkün olacağını dile getirdi.

Kadınların hak ettiği değeri görmesinin ve fırsat eşitliğinin sağlanmasının toplumsal gelişim açısından büyük önem taşıdığını belirten Çiftçi, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere, hayatın her alanında emekleriyle topluma değer katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor; sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.”

Başkan Çiftçi, kadınların toplumsal hayatta daha güçlü ve etkin şekilde yer aldığı bir gelecek temennisiyle tüm kadınların gününü kutladı.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme