Erdoğan'dan Ekonomiye İlişkin Önemli Açıklamalar! Emeklilerin Beklediği Açıklama Geldi!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada enflasyon mesajı verdi. Erdoğan, 'Özellikle bazı ürünlerde tamamen aç gözlülükten kaynaklanan fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır' dedi. ''Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız' diyen Erdoğan ''Bu konuda da gerekli adımları yıl sonuna kadar atacağız' ifadesini kullandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Burada yaptığı konuşmada enflasyon mesajı veren Erdoğan, "Özellikle bazı ürünlerde tamamen aç gözlülükten kaynaklanan, fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır" dedi.

Erdoğan ayrıca "Emeklilerimizden gelen serzenişin farkındayız. Gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız" açıklaması yaptı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Partimizin 22. yaşını hep birlikte coşkuyla kutlayacağız. Halka hizmeti Hak'ka hizmet gören yol ve dava arkadaşlığımızı daha da güçlendireceğiz. 3 ay önce ülkemizin en önemli seçimlerinden birini gerçekleştirdik. Seçimler aylar önce neticelenmesine rağmen 28 Mayıs'ın artçı sarsıntıları sürüyor. Millete umut diye sundukları masanın altında kirli pazarlıkları saklamışlar. Pandoranın kutusu açıldıkça siyasi ahlak dersi verenlerin gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Ortaya saçılanlar buz dağının görünen yüzü. Asıl skandallar kamuoyuna gelmedi. Ortaya saçılan buzdağının görünen kısmı. Bu pilav daha çok su kaldıracaktır. Kılıçdaroğlu'nun bölücü örgütün temsilcilerine neler vaat ettiklerini bilmiyoruz.

Kapısını çaldığınız her partiye bir bakanlıkta gittiniz, önünüze çıkana devleti rehin verdiniz. Acaba Kandil'deki terör baronlarına ne vaat ettiniz, onları heyecanlandıran neydi?

Amerika'da hamburgercide 8 saat ne konuştunuz? Kazanıyoruz tiyatrosunu niçin oynadınız? Devlet kurumlarını niçin hedef aldınız? Yenilgiyi zafer gibi pazarlama kurnazlığını bırakıp hatalarını kabul etsinler. Kaset kumpası ile oturdukları koltuğu madem terk edemiyorlar, hataları ile yüzleşsinler.Onurlu bir siyasetçiye yakışır şekilde hatalarını kabul etsinler.

Enflasyonun insanımızın hayatında yol açtığı sıkıntıları giderecek adımları kararlılıkla atıyoruz. Alınan tedbirlerin olumlu sonuçlarını görmeye başladık. Geçen aya kadar en fazla eleştiri konusu olan otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş stabilize oluyor.

Emlak ve kira piyasası da yakında dengeye kavuşacaktır. Özellikle bazı ürünlerde tamamen aç gözlülükten kaynaklanan, fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır.

Emeklilerimizden gelen serzenişin farkındayız. Gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız. 

Üniversiteli genç ve ev hanımlarına verdiğimiz sözlerin arkasındayız, yerine getireceğiz. Seçim Sonuçları ile ilgili muhasebemizi yapıyoruz."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN