Erdoğan, Batman'da Demirtaş Hakkında Konuştu: Biz Olduğumuz Sürece Onu Çıkaramazlar

Seçim çalışmaları için Batman'da yurttaşlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selahattin Demirtaş üzerinden Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle çıkıştı. Erdoğan, 'Kardeşlerim şu anda bir Selo var Selo... Bu Selo Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin kanına giren değil mi? Bay Bay Kemal ne diyor? 'Selo'yu çıkartacağım' diyor... Cumhur İttifakı iktidarda olduğu sürece çıkaramazlar' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

14 Mayıs seçimlerine 3 gün kala, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Batman mitinginde vatandaşlara seslendi. Gündeme ilişkin konularda değerlendirmelerde bulunan Erdoğan'ın hedefinde, cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş vardı.

"BİZ OLDUĞUMUZ SÜRECE ÇIKARAMAZLAR"

Seçimlerin büyük önem taşıdığını vurgulayan Erdoğan, Demirtaş'ın 2018 seçimlerinde yüzde 62 oy aldığı Batman'da, "Sadece adaylar ve ittifaklar arasında bir tercihte bulunmayacağız. Cumhuriyetimizin yeni asrının nasıl olacağına da karar vereceğiz. Kardeşlerim şu anda bir Selo var Selo... Bu Selo Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin kanına giren değil mi? Bay Bay Kemal ne diyor? 'Selo'yu çıkartacağım' diyor... Cumhur İttifakı iktidarda olduğu sürece çıkaramazlar. Pazar günü ya kendi kaynaklarıyla büyüyen tam bağımsız bir Türkiye diyeceğiz, ya da Londra tefecilerinden emir alan aciz bir Türkiye'de yaşayacağız." dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN