Enkazdaki altınları bulununca sevinçten bayıldı

Kahramanmaraş merkezli depreme Afşin'de yakalanan Ertuğrul çifti, enkaz altında kalan altınlarını bulamadı. Bölgedeki ekiplerden yardım isteyen çift bir süre sonra güzel haberi aldı. Yaklaşık 40 bin lira değerindeki altınlarına ulaşıldı. Ziynet eşyalarının bulunduğunu duyunca koşarak gelen İsmigül Ertuğrul, baygınlık geçirdi. Çevredekiler kadına müdahale etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Afşin ilçesinde enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerde Adem ve İsmigül Ertuğrul çiftinin de evleri yıkıldı. Kendi imkanlarıyla enkaz altında kalan ziynet eşyalarını arayan çift, aramalardan bir sonuç alamadı. Bölgede enkaz kaldırma çalışmalarını yürüten firma yetkilisi Kenan Mete ile görüşen aile ziynet eşyalarının bulunduğu bölgeyi tarif etti. Ailenin belirttiği bölgede arama yapan firma bir süre sonra yaklaşık 40 bin lira değerindeki altınlara ulaştı.

ALTINLARINI GÖRÜNCE SEVİNÇTEN BAYILDI

Altınların bulunması üzerine Mete, aileye haber verdi. Eşyalarının bulunduğunu duyan İsmigül Ertuğrul, sevinçle koşarak gelirken baygınlık geçirdi. Bayılan kadına eşi ve çevredekiler müdahale ederek ayılmasını sağladı. Ertuğrul çiftine altınları güvenlik güçleri tarafından tutulan tutanağın ardından teslim edildi. Ertuğrul çifti, bölgede çalışma yapan depremin ilk gününden itibaren kendilerini yalnız bırakmayan tüm ekiplere teşekkür etti.

Enkazdaki altınları bulununca sevinçten bayıldı

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN