Ekrem Olgaç'tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

AK Parti Siirt eski İl Başkanı Ekrem Olgaç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Olgaç mesajında, basının toplumun doğru bilgilendirilmesinde hayati bir görev üstlendiğini vurgulayarak, “Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, halkın haber alma hakkının teminatıdır.

Zor şartlar altında, gece gündüz demeden görev yapan gazetecilerimiz büyük bir özveriyle çalışmaktadır,” ifadelerine yer verdi.
Gazeteciliğin sorumluluk, tarafsızlık ve etik değerler gerektiren kutsal bir meslek olduğunu belirten Olgaç, “Kamuoyunu doğru, hızlı ve güvenilir şekilde bilgilendiren tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

Yaptıkları çalışmalarla toplumun gelişimine katkı sunan gazetecilerimizin emeği her türlü takdirin üzerindedir,” dedi.
Olgaç, mesajının sonunda, “Bu vesileyle başta Siirt’te görev yapan basın mensuplarımız olmak üzere, tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, başarı ve kolaylıklar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme