Ekrem Olğaç Siirt'i İşsizlikten Kurtarmak İçin Kurduğu Hayalinde Büyük Adım Attı! Şehrin Her Yerine Atölyeler Kuruldu

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, göreve geldiği ilk günden beri hayalini kurduğu Tekstil Kent Projesi'ni hayata geçirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İlk etapta Siirt İl Merkezi dahil ilçe ve beldelerde 3 bin kişiye istihdam oluşturacak Tekstil Kent Projesi'nin daha sonra yanıbaşımızdaki Batman gibi artırılacağı hedefleniyor. 

Tekstil atölyelerinin kurulması için Siirt'teki bürokrat ve Belediye Başkanları ile birlikte bir olup Ankara'da sürekli temas sağlayan Ekrem Olğaç, kenti işsizlikten kurtarmak için büyük bir adım atmış oldu.

Ekrem Olğaç Siirt'i İşsizlikten Kurtarmak İçin Kurduğu Hayalinde Büyük Adım Attı! Şehrin Her Yerine Atölyeler Kurdu

Şimdi de Yatırımcıları Siirt'e Çekmek İçin Çabalıyor

Yatırımcıları Siirt'e çekmek ve istihdam sayısını artırmak için çalışmalarını sürdüren Olğaç, memleketi çıkmaz sokak olmaktan kurtarmayı amaçlıyor.

Bazı ilçe ve beldelerde hizmete giren tekstil fabrikaları yüzlerce vatandaşa iş kapısı oldu. 

Artı Siirt Haber Ajansı'na açıklamada bulunan İl Başkanı Olğaç, "Uzun süredir emek verdiğimiz önemli  yatırımımızda büyük adım attık. Tabi asla yeterli değil, bunu geliştirmek için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz. Vatandaşımız bize güvenmeye devam etsin. Hep birlikte güzel işler başarmaya devam edeceğiz. Yatırımcı iş insanlarının burada işçi bulma ve pazar bulma sıkıntısının olmadığını belirtiyor, tüm yatırımcıları gelişime oldukça müsait ilimize davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Hasan | 02 Ekim 2023 21:45

    Ulus mahallesinde küçük bir bakkal açılmış, atlamışsınız onu ! Vatandaşlar, artık kendi imkanları ile bir şey açmaktan korkuyor ! ne açsalar başkaları açmış oluyor :) kara Komedi...

BUNLARA DA BAKIN