Depremzede ve Siirtli Vatandaşlar İlk İftarını Belediye Çadırında Açtı

Siirt Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurulan iftar çadırında yüzlerce Siirtli ve depremzede vatandaş iftarını açtı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Belediyesi'nin 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurduğu iftar çadırı yüzlerce Siirtli ve depremzede vatandaşa ev sahipliği yaptı.

Geçtiğimiz yıllarda belediye tarafından kurulan iftar çadırlarına gösterilen ilgi bu sene de artarak devam etti. Gemiş yıllardan farklı olarak depremzedeleri de ağırlayan iftar çadırında ilk iftar buruk geçti. Yakınlarını kaybeden, evlerinden, memleketlerinden uzakta geçirdikleri ilk ramazan depremzede vatandaşlar için buruk geçti.

Vali Vekili Muhammed Sait Baytok, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Yıldız ve Abdülmecit İlhan, ilk iftarını Siirt Belediyesi İftar Çadırı’nda ağırlanan depremzede misafirlerimiz ve Siirtli vatandaşlarımızla birlikte açtı.

Depremzede ve Siirtli Vatandaşlar İftarını Belediye Çadırında AçtıDepremzede ve Siirtli Vatandaşlar İftarını Belediye Çadırında AçtıDepremzede ve Siirtli Vatandaşlar İftarını Belediye Çadırında Açtı

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN