- Haberler
- Siirt Haber
- DEM Parti ve DBP'den Eruh'ta Esnaf Ziyareti: Talepleri Dinlediler
DEM Parti ve DBP'den Eruh'ta Esnaf Ziyareti: Talepleri Dinlediler
DEM Parti ve DBP yöneticileri, parti bileşenleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlikte Eruh'ta esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlere Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş da katıldı.
Haberin Özeti
- • DEM Parti ve DBP heyetleri, Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş ile birlikte Eruh'ta esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.
- • Ziyaretler sırasında heyet, özgür basınla dayanışma amacıyla Yeni Yaşam ve Azadiya Welat gazetelerinin dağıtımını gerçekleştirdi.
- • Sarıtaş, esnafın emeğine ve sorunlarına kulak vermeye devam edeceklerini belirtirken, halkla buluşmaların süreceği ifade edildi.
DEM Parti ve DBP il, ilçe ve belde yönetimleri, parti bileşenleri ile STK temsilcileri Eruh’ta esnafla bir araya geldi.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde esnafın sorunları, talepleri ve beklentileri dinlendi. Heyet, ilçe merkezindeki iş yerlerini ziyaret ederek esnafla sohbet etti.
Özgür basın için gazete dağıtımı
Ziyaretler sırasında Yeni Yaşam ve Azadiya Welat gazetelerinin dağıtımı da gerçekleştirildi.
Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş da ziyaretlere katılarak Eruh esnafıyla görüştü. Sarıtaş, ziyaretlerde esnafın yaşadığı sorunları ve talepleri dinlediklerini belirtti.
Sarıtaş, ziyaretlerin ardından yaptığı paylaşımda, esnafın emeğine ve yaşadığı sorunlara kulak vermeye devam edeceklerini ifade ederek, gazete dağıtımıyla da özgür basın emekçileriyle dayanışmayı büyütmeyi amaçladıklarını belirtti.
DEM Parti ve DBP temsilcileri ise Eruh’ta kendilerini sıcak karşılayan esnaf ve vatandaşlara teşekkür ederek, halkla buluşmaların ve saha çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.
Bakmadan Geçme
