DEM Parti Siirt Milletvekillerinin Siirt'le İlgili Çalışmalarını Faydalı Buluyor Musunuz?

Siirt'te birçok olumsuzluk yaşanmasına rağmen, bu olumsuzluklar karşısında DEM Parti'nin Siirt'teki iki milletvekilinin tepkilerinin daha fazla olması bekleniyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Şehrin gelişmesinde, vatandaşların sorunlarını meclise taşımada vekil olarak seçilen Siirt Milletvekili Tuncer Bakırhan Genel Başkan seçildiğinden beri genel siyasetle daha çok ilgilenirken, Sabahat Erdoğan Sarıtaş'ın ise şehrin sorunlarını daha az gündeme getirdiği görülüyor.

Bir türlü bitmeyen Siirt-Kurtalan yolunun tamamlanmaması, otopark sorununun çözümü, kentteki denetimsizlik karşısında çok az sesi çıkan vekillerin, olumsuzluklar karşısında daha güçlü ses olmasını bekliyoruz.

Milletin vekili olarak vatandaşların sorunlarını meclise ve kamuoyuna daha fazla taşıması gereken vekillerin son günlerde seçim heyecanıyla şehrin ana gündeminden uzaklaştıkları gözlemleniyor.

DEM Parti Siirt Milletvekillerinin Siirt'le İlgili Çalışmalarını Faydalı Buluyor Musunuz?

Artı Siirt olarak, hem muhalefet hem de iktidar partisi ve vekillerinin şehrin sorunlarını daha fazla gündeme getirmesini ve ivedi bir şekilde sonuç üretmesini bekliyoruz.

Artı Siirt olarak, kentteki 3 vekilin de şehrimizin sorunları için uğraşmasını ve bu konuda samimi olmalarını bekliyoruz.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 4

  • Yetkin gözcü | 26 Mart 2024 21:52

    Bes para etmez bir parti siirt ede hic hizmetleri olmadi kan ve tedhis disinda bir seyleri yok genel baskan olan zat siirte tek bir faydasi oldumu soruyorum koca bir hayir sadece kuet halkinin duygularıyla oynayip oy topluyorlar keyif surup avrupalarda geziyorlar

  • Botan56 | 26 Mart 2024 21:08

    Sanki gece gündüz tek çabaları siirttin sorunlarıyla ilgilenmek olan memlekete hiç bir fayda sağlamayan bir iktidar ve maşaallah bir vekili var.

  • Hakan | 26 Mart 2024 20:46

    Dertleri ülkeyi bölmek, hizmet nedir bilmezler tabi!

  • Kezebo | 26 Mart 2024 19:18

    Soru İktidar olan akp ile ilgili olmalıydı. Yine merak ediyorsanız huzur, hizmet, hürmet için Dem Partinin kazanacağı belediyelerle daha iyi hizmette bulunmak için çalışıyorlar. Umudu büyütüyorlar. Eşit olmanın ruhunu yaratıyorlar. Demokrasi için herşeyi göze alıyorlar. Ateş sadece mumda olsunun çabasını veriyorlar. Dem partililer masallar ağlamasın diye çalışıyor...

BUNLARA DA BAKIN