DEM Parti Siirt Belediye Eş Başkan Adaylarından Artı Siirt'e Ziyaret!

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Siirt Eş Belediye Başkan Adayları Safiye Alağaş, Mehmet Kaysi, ve DEM Parti Siirt İl Eş Başkanları Revşan Arslan ve Eşref Tekin, Artı Siirt Haber ajansını ziyaret ederek yürüttükleri seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt'te yürttükleri seçim çalışmalarına ilişkin konuşan DEM Parti Siirt Beleiye Eş Başkan adayları, halkın güçlü ve kararlı duruşu ile birlikte belediye seçimlerinden zaferle çıkacaklarını belirtti.

Seçim sandığı güvenliği hakkında konuşan DEM Parti Siiirt İl Eşbaşkanı Eşref Tekin, "Sandk başında görevli arkadaşlarımızın yüzde 80'i belirlendi. Seçim günü tüm sandıklarımıza sahip çıkacağız, tüm il ve ilçelerde bulunan sandıklarımıza sahip çıkacağız" dedi.

DEM Parti Siirt Belediye Başkan adayı Mehmet Kaysi, "kolluk güçlerin seçmen olarak kente taşınmasını kente bulunan seçmen iradesine reddetmektir." dedi.

Siirt Belediyesi Eş Başkan Adayı Safiye Alağaş'da, Siirt'te yerel seçimlerde Siirt halkı için çalışmalrına devam edeceklerini söyleyerek,  Siirt halkının iradesini en iyi şeklde yansıtmak için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN