DEM Parti Milletvekili Gergerlioğlu, Atabağı Belediyesi Eşbaşkan Adaylarına Destek İstedi

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu Kurtalan ve Baykan ilçesine bağlı Atabağı Beldesinde halka bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

DEM Parti Atabağı Belde Belediye Eşbaşkan adayları Medya Atak, Mehmet Nedim Yüksekbağ ve DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, belde merkezinde vatanmdaşlarla bir araya geldi.

DEM Parti Milletvekili Gergerlioğlu, Atabağı Belediyesi Eşbaşkan Adaylarına Destek İstedi

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, seçim çalışmaları hakkında bilgi alarak DEM Parti Atabağı Eşbaşkan adaylarına destek istedi.

Gergerli oğlu burada yaptığı açıklamada,"İsrail Gazze’de büyük bir soykırım yapıyor. Kadın, çoluk çocuk dinlemeden 35 bin insanı katletti, binlerce evi binaları yıktı, vahşet ve soykırım yapıyor. İktidar büyükelçisini geri çekti mi? Hayır. Ticari ilişkilerini bitirdi mi? Hayır. Uluslararası ceza mahkemesine İsrail için başvurma hakkı bulunduğu halde başvurdu mu hayır! Tek bir şey yapmıyor. Sadece ve sadece meydanlarda hamaset üretiyorlar palavra atıyorlar. Bu palavralara kanmayalım bu halkı kimsenin kandırmaya hakkı yok arkadaşlar ne Kürt meselesinde ne de ulusal ve uluslararası politikalarda kimseyi kandırmaya hakkı yoktur." açıklamasın da bulundu.

 

Eş Başkan daylarının belde halkının sorunlarına yönelik çözümler üreteceğini belirterek,"Beldenin sorunlarını arkadaşlarımız biliyorlar, biz Atabağı Beldesine geldik ve AK Parti iktidarının mahrumiyet içinde bıraktığını görüyoruz. Belde girişi çok kötü halde, belde girişinde doğru düzgün yol yok. Kalkmışlar seçim geldi, seçim yapılacak tam bu süreçte parke taşı kilit taşı getirmişler göz boyamaya geliyor. Su sorunu var bu kadar güzel bir toprak ve tabiatın güzel olduğu alanda nasıl su sorunu oluyor. Ama bizim arkadaşlarımız bu yol ve su sorununu çözecekler." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN