- Haberler
- Siirt Haber
- Siirt Emniyet Müdürlüğü 40 Çifti Evlendirdi!
Siirt Emniyet Müdürlüğü 40 Çifti Evlendirdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2025'i 'Aile Yılı' ilan etmesi kapsamında, Siirt Emniyet Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen toplu nikah töreninde 40 çift dünya evine girdi.
Siirt Emniyet Müdürlüğü, 2025 yılının “Aile Yılı” ilan edilmesi dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 16 Temmuz 2025 tarihinde Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende 40 çiftin nikahı kıyıldı.
Toplu nikah törenine Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Vali Yardımcıları Ömer Faruk Gökçe ve Birkan Tatlısöz, İl Müftüsü Şakir Pinal, Baykan Belediye Başkanı ve Siirt Polis Teşkilatını Güçlendirme Derneği Başkanı Ekrem Erdem, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, AK Parti Siirt İl Teşkilatı üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Tören, çiftlerin atlar eşliğinde alana girişiyle başladı. Protokol konuşmalarının ardından İl Müftüsü Şakir Pinal tarafından dua edildi ve toplu nikahlar kıyıldı. Çiftlerin nikah yüzükleri ise Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ile İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk tarafından takıldı.
Etkinlik kapsamında, evlenen çiftlere beyaz eşya, televizyon gibi temel ihtiyaç ürünleri hediye edildi. Çiftlerin ihtiyaçları, Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, Siirt Polis Teşkilatını Güçlendirme Derneği ve Deniz Feneri Derneği'nin katkılarıyla karşılandı.
Yetkililer, etkinliğin temel amacının aile kurumunu desteklemek ve toplumda birlik duygusunu pekiştirmek olduğunu belirtti. Tören, evlenen çiftler ve aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
Bakmadan Geçme





