Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOGG açıklaması! Gençlere özel kampanya olacak mı?

Türkiye'nin 60 yıllık hayali olan yerli araba TOGG, yakın zamanda banttan indi. Endonezya dönüşü milli araba hakkında soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere özel kampanya olup olmayacağına yönelik önemli açıklamalar yaptı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

TOGG banttan indiği günden beri gündemdeki yerini koruyor. Özellikle fiyatı ve bir kampanya yapılıp yapılmayacağı merak edilen TOGG hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalar yaptı. 

TÜM MALİYET ANALİZLERİ YAPILDIKTAN SONRA KARAR VERİLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin Yerli araç TOGG en çok da gençler tarafından ilgi görüyor. Satışa sunulduğunda gençlere özel bir kampanya olacak mı? Sorusuna şu sözlerle yanıt verdi:

“Şöyle bir nihai noktaya gelsin; pazarlama süreci içerisinde, pazarlama teknikleri açısından orada belki böyle bir şey de düşünülebilir ama şu anda henüz konuşulmuş bir konu değil. Tabii bütün maliyet analizleri vesaire yapıldıktan sonra bunların belli bir yol haritası var. Bu yol haritasına göre de hangi sürede, hangi rakamlarla bunu piyasaya sürelim, ne zaman bu fiyatlar farklı bir hal alabilir, bunları o çalışmalardan sonra açıklayacağız.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN