CHP İstanbul Milletvekili İslam: Siirt'te 7 Sandıkta Usule Aykırı Şekilde Oy Kullanıldığı Yönünde İhbar Aldım

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçim çalışmaları kapsamında Siirt'te gelen Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, Siirt'te 7 sandıkta usule aykırı şekilde oy kullanımı ihbarı aldığını belirtti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Seçim kapsamında Siirt'te çalışmalar yürüten CHP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, 7 sandıkta usule aykırı şekilde oy kullanıldığı yönünde ihbar aldığını bu sandıklarda güvenliğini görüşmek için Siirt Valis Osman Hacıbektaşoğlu'ndan randevu talep ettiğini ve randevu talebine geri dönüş yapılmadını söyledi.

İslam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bir haftadır Siirt’te seçim çalışmaları yapıyoruz. Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde: 1. Siirt Valisi’nin ve askeri ve sivil memurlardan kişilerin iki adaydan biri olan Erdoğan’a oy istedikleri ve bu konuda halkımızın vicdanı üzerinde baskı oluşturabilecek tutumlar alındığı yönünde ihbarlar aldığımı, neticede hukuka aykırı davrandıkları hususunu 2. Yedi sandıkta usule aykırı şekilde oy kullanıldığı yönünde ihbar aldığımı, bu sandıklarda güvenliğin özellikle artırılması gerektiği hususunu Siirt Valisi

oOsman Hacıbektaşoğlu’na aktarmak üzere dün kendilerinden randevu istedim. Halen dönüş olmadı. Çalışmalarımıza fasıla vermeksizin devam ediyoruz. Siirt Valisi’nden dönüş bekliyoruz."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN