Charlie Hebdo'dan açlak paylaşım! Depremle alay etti

Türkiye'de şu ana kadar 3 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği ve her dakika bilançonun ağırlaştığı Kahramanmaraş depremi herkesi hüzne boğdu. Dünyanın dört bir yanından yardım gelirken Fransız dergisi Charlie Hebdo'dan alçak bir paylaşım geldi. Depremlerle alay edilen çizimin yer aldığı paylaşımda, 'Türkiye'de deprem. Tank yollamaya bile gerek yok' ifadeleri yer aldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Tüm Türkiye'yi hüzne boğan Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremde binlerce bina yerle bir oldu. Gaziantep, Adıyaman, Hatay, Diyarbakır, Mersin ve birçok ilde hissedilen şiddetli sarsıntının ardından enkaza dönen binalarda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 10 ilde toplam can kaybı 3 bin 381'e yükseldi. Yaralı sayısı 20 bin 426, teyit edilmiş yıkılan bina sayısı ise 5 bin 775 olarak kayıtlara geçti. Artçı sarsıntıların sürdüğü bölgede vatandaşlardan hasarlı binalara girmemesi isteniyor.

ALÇAK PAYLAŞIM!

Türkiye'nin 4. seviye alarm duruma geçtiği deprem felaketinde dünyanın birçok yerinden yardım gelirken Fransız dergisi Charlie Hebdo'dan alçak bir paylaşım geldi.

"TANK YOLLAMAYA BİLE GEREK YOK"

Fransız hiciv dergisi Charlie Hebdo, Türkiye'de yaşanan ve binlerce insanın hayatını kaybettiği depremlerle alay etti. Derginin depremle alakalı yayınladığı sözde çizimde, "Türkiye'de deprem. Tank yollamaya bile gerek yok" yazdığı görüldü.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN