Bıçakladığı arkadaşını motosikletiyle hastaneye bırakıp kaçtı

Konya'da, Sadullah Karasu isimli vatandaş, tartıştığı arkadaşları Ramazan Karataş ile ağabeyi Enver Karataş'ı bıçakladı. Karasu, olayın ardından Ramazan Karataş'ı 3 tekerlekli motosikletiyle hastaneye bırakıp kaçtı. Ramazan Karataş hayatını kaybederken, şüpheli Sadullah Karasu, yakalanıp gözaltına alındı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Ramazan Karataş ve ağabeyi Enver Karataş ile buluştukları arkadaşları Sadullah Karasu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sadullah Karasu, yanındaki bıçakla Ramazan Karataş'ı göğsünden, ağabeyi Enver Karataş'ı da sırtından bıçakladı. Durumu ağır olan Ramazan Karataş'ı, 3 tekerlekli motosikletiyle Kulu Devlet Hastanesi'nin acil servisine bırakan Karasu kaçtı.

BIÇAKLANAN ŞAHIS ÖLDÜ, KATİL YAKALANDI

Enver Karataş ise ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. Kardeşlerden Ramazan Karataş, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmayla Sadullah Karasu, yakalanıp, gözaltına alındı. Kulu Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırılan Ramazan Karataş'ın cansız bedeni, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN