'Beşiktaş' çıkışı gündem olmuştu! MHP lideri Bahçeli yeni takımını açıkladı

Geçtiğimiz günlerdeki 'Beşiktaş' çıkışıyla gündem olan Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Acıların paylaşıldıkça hafiflediğini belirten Devlet Bahçeli, Beşiktaş - Antalyaspor maçında yaşananları hatırlatıp yeni takımının Karagümrük olduğunu ifade etti. Bahçeli ayrıca hem Mustafa Balbay hem de Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Devlet Bahçeli, 'Gelecek umutlarımız her şartta diri kalmıştır, gücümüz milli birliğimizdir' diye söze başladı ve depremin ilk günlerinde ister istemez bazı aksaklıkların yaşandığını, bunların normal olduğunu dile getirdi. Devlet Bahçeli, tribünlerdeki sloganlara da sert tepki gösterdi.

'Nimete de millete de şükreden dikene kızmak yerine içindeki gülü görmesini bilen bir inanç hassasiyetine sahibiz. Bu zamana kadar doğal felaketler bize sadece dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu kalmamış aynı zamanda bunu hayatımızın her alanında yaşatacak zenginlikte olduğumuzu göstermiştir...'

DEVLET BAHÇELİ: BAZI EKSİKLİKLERİN OLMASI NORMALDİR, OLAĞANDIR

Peş peşe gelen iki deprem yıkıma neden olmuştur, bu hazin tablo her vatandaşımızı her insanımızı hüzünle sarsmıştır, yüreklere ateş düşürmüştür. Depremlerden zarar gören insan sayımız çok fazladır, bu çerçevede ister istemez bazı eksikliklerin yetersizlikler olması normaldir, olağandır. Mühim olan gösterilen çok boyutlu çabalardaki samimiyet, geceli gündüzlü çalışmalardaki gayrettir.

BEŞİKTAŞ'I BIRAKMIŞTI... YENİ TAKIMINI DUYURDU!

Tribünlere ajan provakatörlere çağıranlar ne yaptığının farkında değildir! Stadyumlardan hükümet istifa sloganının atılması, deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza saygısızlıktır. Türk futbolunu lekelemeye kutuplaşma dalgasını sahaya yansıtmaya çalışanlar alçakça bir kurgunun içindedir. Spor demek centilmenlik demektir.

'Beşiktaş' çıkışı gündem olmuştu! MHP lideri Bahçeli yeni takımını açıkladı

Spor demek ahlaklı olmak demektir. Hükümeti istifaya davet etmek bir takım holigana verilmiş emirdir. Beşiktaş üyeliğimi sona erdirdim, bundan sonra ben artık Karagümrüklüyüm!'

'NE ARA BU KADAR DEVLET VE MİLLET DÜŞMANI TÜREDİ?'

Felaketin yükü ağırdır bunu kaldırmak ise iman ve dayanışma aklıyla mümkün olacaktır. Türk milleti zelzelenin üstesinden cesaret ve sabırla gelecektir. Organize kötülük maalesef gün geçtikçe etkinlik kazanmaktadır. Ne ara bu kadar devlet ve millet düşmanı türemiştir?

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN