Baykan Kaymakamlığı'ndan Eğitime Destek

Kaymakam ve Belediye Başkan V. Emin Bağlı İstiklal İlk-Ortaokuluna ''Cumhuriyet Çocukları Kütüphanesi'' açılış törenine katıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Kütüphanenin açılış törenine, Kaymakam ve Belediye Başkan V. Emin Bağlı, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Semih Sevinç, İlçe Emniyet Amiri Engin Dumlu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Vahap Gülmez katılımı ile açılış programı gerçekleşti. 

Kaymakam ve Belediye Başkan V. Emin Bağlı, okuyan, öğrenen, düşünen ve üreten bir nesil yetiştirilmesinde kütüphanelerin çok önemli bir rol üstlendiğini dile getirdi.

Kütüphanelerin yaşamsal alanlara dönüştürülebilmesinin çocukların ve gençlerin vakitlerini geçirebilecekler bir cazibe mekanı olması açısından çok önemsediklerini belirten, Kaymakam Bağlı, "Toplumda okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap sevgisini artırmak ve kütüphanelerin daha da geliştirilmesini sağlamak için vatandaşlarımızın dikkatini kitap ve kütüphaneler üzerine çekerek farkındalık oluşturulmayı hedefliyoruz" dedi.

Baykan Kaymakamlığı'ndan Eğitime DestekBaykan Kaymakamlığı'ndan Eğitime DestekBaykan Kaymakamlığı'ndan Eğitime DestekBaykan Kaymakamlığı'ndan Eğitime Destek

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN