Baykan Kaymakamı Emin Bağlı'nın Söz Verdiği Doğalgaz Çalışmaları Başladı! İşte İlçeye Doğal Gazın Geleceği Tarih

Baykan'da merakla beklenen doğal gaz çalışmaları başladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Emin Bağlı, uzun süredir yoğun emek sarf ettikleri doğal gaz yatırımı için ilçe merkezinde çalışmaların başlandığını söyledi.

Doğal gaz çalışmalarının ilçe merkezinde hızlı şekilde sürdürüleceğini dile getiren Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Emin bağlı, planlanan şekilde çalışmaların yapılacağını aktardı.

Kaymakam Bağlı, doğal gaz firmasına işin daha hızlı yürümesi ve ilçe halkının doğal gaza bir an evvel kavuşması için kazı çalışmalarında yardımcı olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kazı çalışmaları sırasında vatandaşlarımıza verilecek rahatsızlık noktasında  tüm hazırlıklarımızı yaptık. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz. AKSA firması merkez mahallede doğal gaz çalışmalarını hızlı bir şekilde bitirerek yıl başında 2 aylık bir süreçte ilçe halkını doğalgaza kavuşturmayı planlıyor. İnşallah çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemizde de doğal gazı kullanmaya başlamış olacağız. Bu projemizin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Baykan Kaymakamı Emin Bağlı'nın Söz Verdiği Doğalgaz Çalışmaları Başladı! İşte İlçeye Doğal Gazın Geleceği Tarih

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN