Baykan'da Yapılan Çalışmalar Halkın Takdirini Topluyor

Siirt'e bağlı Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Emin Bağlı'nın talimatıyla temiz ve daha yaşanabilir bir ilçe için çalışmalar aralıksız sürüyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Baykan Belediyesi ekiplerince, ilçe genelinde yapılan çalışmalar halkın takdirini topluyor.

İlçe genelindeki mazgalların tıkanmaması, su baskınlarının yaşanmaması ve vatandaşların mağdur olmaması için ekipler çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Muhtemel olabilecek yağışlarda özellikle ağaç yapraklarından kaynaklanan tıkanıklık nedeniyle yaşanabilecek sel ve su taşkınlarına karşı erken önlem alarak mazgalların temizliğini yapan ekiplerimiz aynı zamanda bozulan mazgalların onarımını da yapıyor. Yağışlı havalarda su birikintileri oluşmaması için çalışmalara devam eden ekiplerimiz, yağmur suyu ızgaralarının temizliğini özenle yürüterek vatandaşların sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için gerekli her türlü önlemi alıyor.

Kaymakam Bağlı, temizlik ve onarım çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini belirtti.

İlçe Genelinde Temizlik Çalışmaları

Belediye ekiplerince, ana sokaklar, ara sokaklar ve trafiğe kapalı vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı yollarda temizlik faaliyetlerine devam ediliyor.

Kaymakam Bağlı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bizler burada el birliği ile halkımıza nasıl hizmet yapabiliriz anlayışındayız. Belediye çalışmalarımızın olmazsa olmazlarından biri çevre temizliğidir. Vatandaşların hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamaları için temizlik çalışmaları aralıksız sürdürülecek. Daha temiz ve daha yaşanabilir Baykan için gece gündüz belediye ekiplerimiz çalışıyor’’ ifadelerini kullandı.

Öte yandan Baykan Kaymakamı Bağlı, ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, ilgililerden bilgi aldı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • A | 29 Kasım 2022 15:38

    Kesinlikle tamamıyla uydurma haber öncelikle keşke sokaktaki çöpleri çöp konteynerleri boşaltıp başı boş hayvanlara sahip çıksalar ve lütfen sizde yerinde inceleyip görüp öyle haber yapsanız ki gerçeklerin üstü kapalı kalmayıp şeffaflık ortaya çıksın ki gerçek hizmet yapılsın.

BUNLARA DA BAKIN