Baykan Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Baykan Kaymakam / Belediye Başkan V. Emin Bağlı sokak hayvanlarını unutmadı. Baykan Belediyesi çalışanlarının katılımı ile sokak hayvanlarına mama dağıtımı yapıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Aç kalan kedi, köpek ve kuşların beslenmesi için Baykan Belediyesine bağlı ekipler İlçenin dört bir yanında sokakta yaşayan hayvanlara mama dağıtımı yapıldı.

Kaymakam BAĞLI konu ile ilgili yaptığı açıklamada ; “Sessiz dostlarımızın sevgi ve merhamete muhtaç olduğunu unutmamalıyız. Baykan Belediyesi olarak sokak hayvanlarının beslenmesi için ek önlemler aldık. Sokakta yaşayan hayvanların beslenme alanlarına mama,süt bıraktık.Sokak hayvanları için alınacak küçük önlemlerle, hayatlarını kurtarmanın mümkün olduğunu, hayatımızın bir parçası olan canlıların yok olmasını önlemek, onların yaşamlarını sürdürmesini sağlamalıyız. Hep birlikte sokak hayvanlarının yaşam alanlarında beslenmelerini sağlamalıyız. Bugün İlçenin dört bir yanında sokakta yaşayan hayvanlarımıza su,süt,mama dağıttık. Vatandaşlarımızla hep birlikte bu etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz. dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN