Baykan Belediye başkanı Ekrem Erdem'in Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Baykan Belediye başkanı Ekrem Erdem Ramazan bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Baykan Belediye başkanı Ekrem Erdem Ramazan bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Erdem mesajında şu ifadelere yer verdi;

Saygıdeğer Baykanlı Hemşerilerim,

Mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Umarım bu özel günü, sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirirsiniz. Bayramlar, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygının en yoğun yaşandığı zamanlardır. Bizler de bu anlamlı günlerde bir araya gelerek, küskünlükleri bir kenara bırakıp barışı ve dayanışmayı pekiştirmeliyiz. Annelerimiz, babalarımız, kardeşlerimiz, yaşlılarımız, engellilerimiz ve kimsesizlerimizle birlikte, Baykanlı olarak birbirimize destek olmalı ve dayanışma içinde olmalıyız.

Bu Ramazan Bayramı, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmamıza vesile olan bir fırsattır. Bu önemli günü coşkuyla karşılarken, İslam coğrafyalarına, ülkemize ve tüm insanlığa sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Saygılarımla,

Ekrem Erdem
Baykan Belediye Başkanı

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN